Plants & Living | Projectbeplanting | Interieurbeplanting

De mooiste zijden bloemen en planten

De specialist in projectbeplanting

Kunstplanten zijn een slimme en stijlvolle keuze voor projectbeplanting bij bedrijven, en bij Plants & Living bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij uw zakelijke behoeften. Kunstplanten vereisen geen onderhoud zoals water geven of snoeien, waardoor ze ideaal zijn voor drukke kantoren, ruimtes met weinig natuurlijk licht, of locaties waar echte planten moeilijk te verzorgen zijn. Onze kunstplanten zijn van hoge kwaliteit en nauwkeurig ontworpen om er levensecht uit te zien, waardoor ze dezelfde esthetische waarde bieden als natuurlijke planten. Of het nu gaat om het creëren van een groene muur, het verfraaien van een entree, of het toevoegen van groen in vergaderruimtes, kunstplanten kunnen een blijvend positieve indruk maken zonder de zorgen van onderhoud. Bij Plants & Living zorgen wij voor een professionele installatie en bieden wij een breed scala aan stijlen en formaten, zodat u altijd de perfecte match vindt voor uw bedrijfsruimte. Kies voor kunstplanten als projectbeplanting en geniet van een altijd groen, onderhoudsvrij interieur dat lang meegaat.

Projectbeplanting met flexibele oplossingen

Bij Plants & Living bieden we projectbeplanting voor elk budget, zodat elk bedrijf kan genieten van een groene en inspirerende werkplek. Of u nu een klein budget heeft of juist wilt investeren in luxe beplanting, wij creëren een op maat gemaakt plan dat perfect bij uw financiële mogelijkheden past. We selecteren zorgvuldig planten en ontwerpen oplossingen die zowel esthetisch aantrekkelijk als kostenefficiënt zijn. Dankzij onze flexibele aanpak kunnen we zowel eenvoudige als uitgebreide beplantingsprojecten realiseren zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl. Zo profiteert uw bedrijf van de vele voordelen van groen, ongeacht het beschikbare budget.

Ruim aanbod voor projectbeplanting

Bij Plants & Living bieden we een ruim aanbod aan projectbeplanting, zodat elk bedrijf de perfecte groene oplossing kan vinden die past bij hun specifieke behoeften en stijl. Of u nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging van groen met enkele plantenbakken of een grootschalige, indrukwekkende groene wand wilt creëren, ons assortiment en onze expertise staan garant voor een resultaat dat indruk maakt. Ons aanbod omvat een breed scala aan planten, van robuuste en onderhoudsarme soorten tot opvallende, exotische planten die een statement maken in elke ruimte. Daarnaast bieden we diverse beplantingsopties, zoals hydrocultuur voor gemakkelijk onderhoud, of kunstplanten die ideaal zijn voor omgevingen waar natuurlijke planten minder goed gedijen. Elke beplantingsoplossing kan volledig worden afgestemd op uw bedrijfsinterieur, zodat de beplanting naadloos aansluit bij uw merkidentiteit en de sfeer die u wilt creëren. Bovendien bieden wij verschillende beplantingssystemen aan, zoals modulaire plantenwanden, plantenbakken op maat en zelfs hangende tuinen, om elke ruimte optimaal te benutten.

Maak kennis met ons

Laat u inspireren!

Bezoek onze showroom in Veen of maak snel een afspraak met onze adviseurs voor een prachtig interieuradvies op maat.