Plants & Living | Projectbeplanting | Interieurbeplanting

Logo_RGB_black-bg_liggend

Unieke relatiegeschenken

Terrariums, zijden bloemen en meer!

Welkom bij Plants & Living, waar wij uw bedrijf ontzorgen met unieke relatiegeschenken. Als uw betrouwbare partner begrijpen we dat het vinden van het perfecte geschenk voor uw personeel, klanten of zakenrelaties een belangrijke taak is.

Wij bieden een uitgebreide selectie van prachtige en duurzame relatiegeschenken voor elke gelegenheid.

Relatiegeschenken in stijl

Bij Plants & Living geloven wij dat elk geschenk net zo uniek en bijzonder moet zijn als de relatie die het viert. In een wereld waar eerste indrukken tellen en blijvende connecties van onschatbare waarde zijn, bieden wij een verfijnde collectie relatiegeschenken die gegarandeerd indruk maken.

Een terrarium, plantenarrangement of een zijden boeket is een perfect relatiegeschenk voor iedere gelegenheid. Geef uw geschenk een persoonlijk tintje door het logo van uw bedrijf op de kurk te laten bedrukken en/of voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap.

We bieden de mogelijkheid om bestellingen op maat te maken en deze te personaliseren naar uw wensen. Neem vooral even contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Duurzame en groene relatiegeschenken op maat

Onze expertise ligt in het aanbieden van kant-en-klare terrariums die elke ruimte verfraaien met een vleugje groen, terwijl ze tegelijkertijd duurzaamheid uitstralen. Geef uw geschenk een persoonlijk tintje door het logo van uw bedrijf op de kurk te laten bedrukken en/of voeg een kaartje toe met een persoonlijke boodschap. Op deze manier zorgt u voor een blijvende indruk. Naast onze terrariums bieden wij ook zijden boeketten aan die zorgvuldig worden samengesteld op een manier zodat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Onze prachtige geschenken bieden een lange levensduur, zonder het gedoe van onderhoud.

Bij Plants & Living begrijpen we dat een relatiegeschenk meer is dan slechts een cadeau. Het is een verlengstuk van uw merk, een symbool van uw waardering en een brug die relaties versterkt. 

Laat ons u ontzorgen met het perfecte relatiegeschenk, waarbij maatwerk tot onze mogelijkheden behoort. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak kennis met ons

Laat u inspireren!

Bezoek onze showroom in Veen of maak snel een afspraak met onze adviseurs voor een prachtig geschenk op maat.