Plants & Living | Projectbeplanting | Interieurbeplanting

De mooiste zijden bloemen en planten

Zijden boeket op maat

Bloemen brengen kleur en fleur in huis. Alleen jammer dat ze hooguit een week mooi blijven. Wil je langer plezier hebben van je bos bloemen? Kies dan voor een prachtig zijden boeket van Plants & Living! Wij bieden een gevarieerd assortiment zijden bloemen aan. Houd je van een pastelkleurig zijden boeket of vind je felle kleuren mooi? Bij Plants &Living is alles mogelijk. Wij kunnen ook een zijden boeket op maat voor je samenstellen. Neem telefonisch contact met ons op of mail ons. Je bent ook welkom in onze Concept Store in Veen. Hier kun je de zijden bloemen in het echt zien. Plants & Living is een webwinkel voor plantenarrangementen, terrariums, woonaccessoires en zijden bloemen en planten. Wij houden van mooie dingen met een hoge kwaliteit. Voor onze unieke producten betaal je een (h)eerlijke prijs. Een zijden boeket is een echte blikvanger in je interieur. Je kunt het boeket overal plaatsen, zelfs in de donkerste hoekjes. Groot voordeel is dat verzorging niet nodig is. Alleen af en toe even stof afnemen met een Swiffer. Makkelijker kan niet toch? Je zult jarenlang plezier hebben van je boeket want de kleuren blijven mooi!

Duurzame zijden boeket

Op jaarbasis geven we veel geld uit aan bloemen. Een zijden boeket is een eenmalige aanschaf zodat je per saldo goedkoper uit bent. Het is ook leuk om zijden bloemen cadeau te geven. Je geeft een origineel en duurzaam cadeau waar de ontvanger lang van kan genieten. Duurzaam ondernemen vinden wij belangrijk. Dat proberen wij in alle facetten door te voeren. Onze glazen vazen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal en de etiketten zijn afbreekbaar. De verzenddozen zijn van karton met een FSC keurmerk. Plants & Living staat voor duurzaamheid, kwaliteit en service.

Ervaar onze unieke collectie zijden boeketten

Onze klantenservice is uitstekend! Je kunt met al je vragen 24 uur per dag bij ons terecht. Wij leveren je zijden boeket snel. Vandaag voor 12.00 uur besteld = morgen in huis. Neem eens een kijkje op deze website bij ons gevarieerde assortiment. Ben je helemaal gek van zijden producten? Wij bieden een exclusief aanbod zijden planten in alle soorten en maten. Als je weinig tijd of geen groene vingers hebt, zijn zijden bloemen en planten perfect! Wij zijn blij met de goede beoordelingen die klanten ons geven. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk verzameld door Trustpilot. Geniet jij binnenkort van een prachtig zijden boeket van Plants & Living?

Maak kennis met ons

Laat u inspireren!

Bezoek onze showroom in Veen of maak snel een afspraak met onze adviseurs voor een prachtig interieuradvies op maat.